Dak coating Zutphen

Het aanbrengen van dak coating is een uitstekende manier om de levensduur van uw dakbedekking te verlengen. Door uw dak te laten coaten brengen wij een beschermlaag op uw dakbedekking aan. Met een speciale coating die veel voordelen biedt waaronder een hoge flexibiliteit kunnen wij uw dak onderhouden. De door ons gebruikte coating heeft rek tot wel 400%. Hierdoor is de kans op scheurvorming en daklekkage vrijwel nihil. Uw dak coaten is de ideale optie als uw dakbedekking nog niet aan vervanging toe is maar wel een impuls kan gebruiken.

Als vorm van dakonderhoud en renovatie is dit dus uitermate geschikt. Onze dakdekkers vervangen geen EPDM, PVC en kunststof daken, maar op deze manier kunnen wij wel deze daken voor u renoveren.

Dak coating Zutphen voordelen

De door Dakcentrale Nederland B.V. gebruikte coating heeft een heel aantal voordelen. Zo is het te gebruiken op bijna ondergrond. Het hecht op onder andere cement, glas, hout, koper, staal, zink, bitumen, PVC, EPDM en polyester. Wij kunnen het voor u inzetten om:

  • Renovaties van pannen, bitumen, PVC, EPDM en kunststof daken
  • Reparatie van dakgoten
  • Dichten van naden
  • Verlijmen van bouwmaterialen

Wanneer de kleur van de dak coating u niet bevalt is dat geen probleem. Het is namelijk overschilderbaar terwijl het waterdicht blijft. Het heeft een bewezen levensduur van ca. 20 jaar. Het voldoet tevens aan de NEN 6050 met betrekking tot de brandveiligheid. Uiteraard is het zowel weerbestendig als UV bestendig. En dan zijn er ook nog voordelen voor onze dakdekkers. Het bestaat uit 1 component, dus mengen is niet nodig. het is oplosmiddelenvrij. Een masker voor het aanbrengen is dus niet nodig. En we kunnen het aanbrengen met een roller en/of kwast. Dak coaten in Zutphen en omgeving laat u doen door de specialisten van Dakcentrale Nederland B.V.!

Om het beste resultaat te krijgen adviseren wij om altijd eerst uw dak te laten reinigen. Met een dakreiniging worden mos, algen en ander vuil van uw dak verwijderd. Zo hecht de dak coating aan het oppervlak waarvoor het bestemd is en niet aan vuiligheid waardoor deze eerder los zal laten.

Dak coaten Zutphen contact

Wilt u ook graag weten wat onze dakdekkers met de dak coating voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact op. Wij zijn in Zutphen en omstreken u graag van dienst. U kunt ons bereiken op 0575 - 21 11 02 om meteen een afspraak te maken. Wilt u liever contact via de mail? Bekijk dan even onze contactpagina en vul ons contactformulier in.