Dakbedekking plaatsen Zutphen

Dakcentrale Nederland B.V. is gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten dakbedekking. Er zijn veel verschillende soorten die allemaal geschikt zijn voor een andere toepassing. Als u wilt weten welke soort dakbedekking voor uw pand het meest geschikt is, dan kunt u in Zutphen of omgeving een beroep doen op de dakdekker van Dakcentrale Nederland B.V.. Wij informeren u graag, zodat u de keuze kunt maken voor de dakbedekking waarvan u het meest profijt zult hebben. Welke soort dakbedekking het beste is voor uw pand, hangt in eerste instantie af van de vorm van uw dak. Voor platte daken is andere bedekking geschikt dan voor hellende daken. Voor platte daken heeft u een iets ruimere keuze dan voor hellende daken. Vooral bitumen is een veel gebruikt materiaal. Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een passend advies op locatie.

Dak, lood- en zinkwerken Zutphen

Het werken met zink en lood is een ambachtelijk werk. Het vereist een bijzondere vakmanschap om deze metalen te bewerken en toe te passen. Ons dakdekkersbedrijf uit Zutphen beschikt over dit vakmanschap en helpt u graag met uw zink- en loodwerk.

Als dakspecialist kunt u bij ons terecht voor:
• Aanleg en vervanging van dakbedekking plat dak
• Reparatie verschillende soorten dakbedekking
• Herstel en vernieuwen van dakgoten

Dak bedekken Zutphen

Als dakdekker vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden voor dak bedekken. Neem daarom voor een afspraak vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 0575 - 21 11 02.