Stormschade dak Zutphen

Stormschade kan variëren van losse dakpannen tot een gat in uw dak door een omgevallen boom. Het is van belang snel in actie te komen, om bijvoorbeeld de waterschade die is ontstaan te beperken. Dakcentrale Nederland B.V. is voor elke vorm van schade voorbereid. Wij gaan graag voor u aan de slag, zodat grotere schade aan uw huis wordt voorkomen. Veiligheid staat bij ons voorop. Met hoogwaardig materiaal en apparatuur kunnen wij u kwalitatieve diensten garanderen. Neem bij stormschade snel contact met ons op. Bij spoed is onze dakdekker snel ter plaatse.

Dakpannen terugleggen Zutphen

Zit een dakpan los na een hevige storm? Schade aan uw dak zorgt niet alleen voor extra schade aan uw woning, maar kan ook een gevaar vormen. Losse dakpannen kunnen zo van uw dak waaien. Niet alleen na een storm kan Dakcentrale Nederland B.V. u helpen. Nokvorsten werden in het verleden met cement vastgemaakt. De cementlaag kan door weersinvloeden brokkelig worden. De kans bestaat dat de nokvorsten los gaan zitten en tijdens een storm zo van het dak waaien. Heeft u loszittende nokvorsten, dakpannen, dakgoten of andere schade aan uw dak? Wij zorgen voor een noodvoorziening, zodat grotere schade wordt voorkomen en repareren uw dak zorgvuldig en snel. Wij maken gebruik van weerbestendig materiaal om uw dakbedekking stevig te monteren.

Stormschade Zutphen contact

Neem voor meer informatie of voor het maken van een afspraak contact met ons op via 0575 - 21 11 02. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verklein de kans op daklekkage en bel snel.