Dakinspectie Zutphen

In Nederland moeten daken tegen heel wat omstandigheden bestand zijn. Hellende daken of platte daken, ze moeten beide opgewassen zijn tegen wind, regen, sneeuw en ijzel. Het dak is de bescherming voor uw huis, maar moet zelf ook goed onderhouden en verzorgd worden. Een klein defect aan uw dak kan zich tijdens een storm snel ontwikkelen tot grotere schade. Een dakinspectie kan dit voorkomen.

Doormiddel van een zorgvuldige dakinspectie kunnen kleine gebreken ontdekt en vervolgens hersteld worden. In Zutphen en omgeving kunt u voor een grondige dakinspectie terecht bij Dakcentrale Nederland B.V.. Heeft u geen idee wat een inspectie van het dak inhoudt? Neem gerust contact met ons op. Onze dakdekkers leggen graag uit wat er gaat gebeuren en welke voordelen het u geeft.

Dakonderhoud uitvoeren

Twijfelt u of uw dak toe is aan onderhoud? Door eens in de zoveel tijd uw dak te laten controleren op gebreken krijgt u daar beter zicht op. Deel van de inspectie van uw dak zou kunnen zijn:

  • inspectie afvoer hemelwater;
  • inspectie naadverbindingen dakbedekking;
  • inspectie afschot
  • inspectie isolatie
  • inspectie water accumulatie
  • inspectie dakranden en dakgoten

Dakinspectie Zutphen uitvoeren

Wij stellen een gedetailleerd rapport voor u op, zodat u inzicht krijgt in de staat van uw dak. Na de inspectie zullen wij in overleg met u een dakreparatie of een dakrenovatie voor u kunnen uitvoeren. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u direct een afspraak maken en onze 30 jaar aan ervaring benutten? U kunt ons bereiken op 0575 - 21 11 02 of via het contactformulier.